Over mij

Leestijd: 1 minuut

Hoi!

Youri hier, de oprichter van BlogNinja. Op deze pagina stel ik mij kort aan je voor ­čÖé

Deze website is door mij opgezet om jou als (startende) blogger vooruit te helpen naar meer succes (en geld!). In 2003 ben ik begonnen met het maken van websites samen met mijn toenmalige beste vriend. Destijds was er nog geen WordPress als basissysteem dus ontwikkelde we alles zelf: Mijn vriend deed het programmeerwerk en ik het design en ‘de marketing’.

Ik zet het express even tussen aanhaaltekens: Veel meer dan forums en gastenboeken vol spammen was het destijds niet. Maar ja, je moest wat als 15 jarige ­čśë

Na enkele jaren ben ik in 2009 met affiliate marketing in aanraking gekomen en sindsdien heb ik het nooit meer losgelaten. In de jaren die daarop volgde heb ik tientallen en misschien wel honderden affiliate sites gebouwd: Kleine, simpele websites tot middelgrote projecten.

Ook was WordPress in 2010 al enige jaren in omloop en steeds stabieler: Zodoende ging ik hier steeds vaker gebruik van maken. Ondertussen, 8 jaar verder, heb ik meer dan 150 WordPress websites gebouwd voor mezelf, de verkoop en klanten. Dit heeft mij een onschatbare berg aan kennis en ervaring opgeleverd.

Door de bovenstaande ervaring- en kennis te combineren op deze blog hoop ik nu jou de juiste richting in te sturen met je blog. Het maakt niet uit of je net start of al langer bezig bent.

Heb je ergens hulp bij nodig?

Heb je specifieke vragen of wil je gewoon sparren over je blog? Stuur me gerust een berichtje, ik ben blij om je te mogen helpen. ­čÖé